Országépítők Baráti Kör

Kedves Barátaim!

Drábik JánosImmár lassan a 20. könyvemet írok a szervezett magánhatalomról, és a pénzhatalmi világelitről, és ennyi idő után úgy gondoljuk a Drábik János Alapítvány vezetőivel együtt, hogy ideje egy szervezett civil országépítő hálózatot is kiépíteni, mint egy gazdasági önvédelmi közösségét a pénzvilág elnyomásának ellensúlyozása okául. Épp ezért meghirdetjük az Országépítők Baráti Kör szervezését, ahová olyan aktív önkénteseket várunk, akik ismerik a munkásságom, és felvállalják, hogy azt a lakhelyükön terjesztik, evangelizálják barátaik körükben. Továbbá, eme szellemiség köré közösséget szerveznek, akik szépen lassan helyi gazdasági közösséget is alkotnak együtt az országos baráti kör hálózatával horizontálisan integrálva együttműködnek gazdaságilag, aminek méltó ékköve lehet majd egy kamatmentes forgatható utalvány bevezetése.

Szóval, ha tetszik neked ez az elképzelés, és szeretnél aktívan tenni a mai “gazdasági világháborúban” a közös szabadságunkért, jövőnkért, akkor jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és az alapítvány ezután felveszi veled a kapcsolatot.

Isten áldjon!

 

Az Országépítők Baráti Kör célja: olyan önkéntesen szervezett helyi közösségek, akik Drábik János munkásságának alapjain szervezkedik, fejleszti tudását, és hoz létre gazdaságilag is együttműködő munkaközösségeket, ami által egy élhető ország jön létre.

 

Az Országépítők Baráti Kör szerkezeti felépítése:

  • Hálózatos, ami a települési / megyei / országos / kárpát-medencei / Kárpát-Medencén túli hálózatokból és vezetőségéből áll
  • A hálózat tagjai vertikálisan is és horizontálisan is integráltak
  • A hálózat önkéntesen szerveződik
  • A hálózat tagjai az itt található iránymutatásokat szervezi
  • A hálózat egyszerre virtuális és egyszerre személyes

Jelentkezz te is!

Ez itt az űrlap helye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*